facebook Da Costaschool Soest    twitter Da Costaschool Soest    parnassys ouderportaal    mail Da Costaschool Soest    website Da Costaschool Soest    login kws

Groep 3

sinterklaas groep 3

Sinterklaas in groep 3, zie hier foto's

pietengym groep 3

Dinsdag 28 november hadden we Pietengym in de grote gymzaal. Het was erg leuk en alle Pieten hebben een diploma gehaald.

Kijk hier voor de foto's.

Foto's talentenlab

Hierbij de foto's van de tentoonstelling van de talentenlabs.

 

groep 3 bezoek kinderboerderij

Op maandag 6 november hebben we een bezoek gebracht aan de kinderboerderij. Het thema van de les was "poep". Het was een leuke en leerzame ochtend, ook hebben we de verjaardag van Anne gevierd. Hier zijn de foto's.

uilen schilderen in groep 3

In de herfst hebben we geleerd over veranderingen in de natuur; het verkleuren van de bladeren en paddenstoelen in het bos.

Ook hebben we geleerd hoe uilen eruit zien en hoe ze zijn te herkennen. Wij hebben ze gekleid en daarna geschilderd.

 

Hier zie je ons aan het werk.

letterdooskunst

Wij hebben in groep 3 al veel letters en klanken geleerd. Hier zijn veel woorden en zinnen mee te maken waar de juf heel blij van wordt.

 

Hier een paar voorbeelden.

groep 5 leest voor in groep 3

Kinderboekenweek

Bibbers in je buik krijgen wij van spannende verhalen, enge spinnen en als het donker is op de gang.

Dat vaders ook wel eens bang zijn hoorden wij in het boek Temmer Tom.

 

Tijdens de kinderboekenweek kwamen de kanjers uit groep 5 ons voorlezen. Dit was heel erg leuk. Ook even meegenieten? Hier zijn een paar foto's.

zintuigensafari in groep 3

Met groep 3 gaan we op safari naar de kinderboerderij. Daar spotten we the big 5 van de kriebeldieren. Het was een mooi avontuur. Even met ons mee op pad? Dat kan door hier op te klikken.

eerste dag in groep 3

21 augustus, de eerste dag in groep 3, we hebben er zin in! Hier zijn een paar foto's om een indruk te krijgen.

welkom op de groepspagina van groep 3

Gezellig dat je een kijkje komt nemen op de groepspagina van groep 3 van de Da Costaschool. Wij zijn 27 enthousiaste kinderen die samen met juf Lisette en juf Leontine in groep 3 zitten. Wij gaan veel leren dit jaar en daar hebben we veel zin in.

Op deze pagina komt informatie van de dingen waar we mee bezig zijn, onze uitstapjes en andere interessante zaken die de moeite van het bekijken waard zijn.

Wij maken er samen een leuk jaar van!